Mystik på högsta nivå! Dagens recension: Triangle

Titel: Triangle. Genre: Mysterium, Thriller, Skräck. Speltid: 99min.



Det handlar om ett gäng vänner som ska ut och segla i Atlanten med en lyxjakt. Efter ett mystiskt väderfenomen så kapsejsar båten och de blir sittande på båtens skrov. Tur som de har så kommer ett stort kryssningsfartyg och plockar upp dem. De ser någon på båten men när de kommer ombord verkar den helt övergiven. Eller!?



Mer om handlingen går inte att berätta utan att ge några "spoilers" och det vill jag absolut inte för har ni inte sett den här filmen ska ni göra det och vara helt ovetande innan. Den kommer hålla hjärnan på högvarv under hela filmen, jag lovar er. Den är riktigt mystisk och ser du den själv kommer du sitta och diskutera med dig själv och försöka få någon klarhet i allt, och är ni flera kommer det inte vara tyst.

Tankeverksamheten kommer att vara igång som på t.ex Shutter Island som också är en psykologisk thriller men med aningen mindre skräck moment. Den här filmen kommer ni garanterat inte sitta helt still under hela filmen om ni så heter Brock Lesnar. Även om det är det mystiska som är den största delen av filmen så prickas skrämsel momenten in perfekt under filmens gång.


Skådespelet är inte fenomenalt direkt men helt okej ändå så man slipper störa sig på dåliga skådespelare. Dock har vi en utstickare som är huvudpersonen Jess som spelas av Melissa George som gör ett riktigt välpolerat jobb och hon känns väldigt trovärdig. Bra skådespel som verkligen får oss att dras med och känna sympati med denne Jess.

Triangle rekomenderas stark till alla skräck fantaster och mystiska,psykologiska,thiller älskare. En film som håller dig beredd och på tårna under hela filmen och framförallt håller igång hjärnan på högvarv åt dig. Jag älskar den här sortens film. Har du inte sett denna så är det dags nu!

Triangle får 8,5 av 10 lyxjakter



Vad tycker du om recensionen? Frågor, utlåtanden om filmen? Diskutera och kommentera!

Kommentarer
Postat av: hjorten

ABSOLUTE SÄMSTA JAG SETT. SE INTE DEN HÄR

2011-04-23 @ 23:15:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0